Obiščite nas: Maribor, Gosposka ul. 27   l  Lenart, Nikova ul. 1a   l 
Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas: 02 25 15 123 ali info@spletna-zlatarna.si

Zaroči prstan Oprah - diamant

En karat diamantov naredi ta prstan sanjski zaročni prstan za vsako žensko.

Na zalogi

12.850,00 €
12.850,00 €

Košarica trenutno ne deluje. Za naročila nas prosim pokličite na 02 251 51 23 ali nam pišite na info@spletna-zlatarna.si. Na voljo smo vam pa tudi na Facebooku.

Na listo želja

Podatki o izdelku

Koda artikla: #1000691 Dobavljivost: Dobavljivo v roku petih tedenov. Teža: 4.01 g Čistina: 14 karat ali 18 karat
Material: Belo zlato Kamni: Diamant Tip nakita: Ženski

Naročilo možno po predhodni akontaciji v višini 50% cene. Za nadaljne informacije smo vam z veseljem na voljo na info@spletna-zlatarna.si ali na 02 251 51 23. Cena je okvirna zaradi nihanja cen briljantov na svetovnem trgu.

Kateri je pravi?
Zaročni prstan, ki ga izberete, je izjemno pomemben v ključnem trenutku vašega življenja. S prstanom, ki je oplemeniten s pravim diamantom, ne morete zgrešiti. Diamanti v nasprotju s cirkonom žarijo ne le nekaj let, temveč za vedno. Diamant je namreč najtrša snov na svetu, zato njegovega leska obraba nikoli ne načne. Diamant je simbol ljubezni, saj je večen kakor ljubezen sama.
Izbran prstan bomo izdelali posebej zanjo, v njeni velikosti, ki jo enostavno izberete zgoraj. Naše 40 letne izkušnje in skrbna izdelava se skrivata v vsakem kosu našega nakita. Za prstan boste prejeli tudi certifikat Zlatarn Holc o kakovosti in skladnosti.

Dizajn
En karat diamantov naredi ta prstan sanjski zaročni prstan za vsako žensko. 0,90 karatni kamen žari ujet v belem zlatu. Iz vsake strani ga krasi srce iz petih majhnih diamantov in daje temu prstanu še globji pomen.

Lastnosti kamna
Lastnosti kamna: Diamant 0.90 ct; 6 0,011 ct; 4 x 0,0085 ct;  Skupaj 1,00 ct
Barva: G - H;
Čistina: VS

Najcenejši, racionalen in varen nakup preko spleta 
Raziskave kažejo, da so tisti, ki zaročne prstane kupijo preko spleta, s svojo izbiro bolj zadovoljni (in kar je najpomembneje – tudi njihove zaročenke). Spletni kupci so namreč veliko bolj informirani. Splet tudi zagotavlja dovolj časa za tehtno, racionalno odločitev.

Niste prepričani o pravi velikosti prstana?
Če boste upoštevali ta recept, se ne rabita bati, da ne bi naročila prave številke. Recept pa je takšen:
1. Vzamite prstan, ki ji je prav.
2. Izmerite notranji premer prstana.
3. Premer pomnožite s 3,14.
Če se boste kljub temu naročili napačno velikost prstana, ga lahko v roku 14 dni vrnete in brezplačno vam bomo popravili mero. Pokličite in težavo bomo hitro rešili.

Diskretna dostava – nikoli ne bo posumila, da se v paketku, ki ga je prinesel poštar, skriva zaročni prstan
Zaročni prstan vam pošljemo v nevtralni embalaži, tako da ne gre razbrati, da se v njej skriva zaročni prstan ali da je paket Zlatarn Holc. Pošljemo vam lahko tudi poštno ležeče – tako, da vam paketka ne prinese poštar, pač pa vas čaka na pošti.