Obiščite nas: Maribor, Gosposka ul. 27   l  Lenart, Nikova ul. 1a   l 
Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas: 02 25 15 123 ali info@spletna-zlatarna.si

O nas

Pred petinštiridesetimi leti so stranke prvič prestopile prag prve poslovalnice zlatarn Holc v Mariboru. Vodili smo jo z veliko ljubezni do svojega poklica in nakita. Počasi smo si pridobili vedno večje zaupanje, ki nam je omogočalo, da smo se z leti širili. Danes smo največja mariborska zlatarna, prisotni smo tudi v Ljubljani, a naš trud se je s tem le še stopnjeval. Še bolj si prizadevamo, da je naša ponudba vedno pestra, drugačna, po konkurenčnih cenah in predvsem, da so stranke zadovoljne ter se rade vračajo.

V naši spletni in v vseh fizičnih poslovalnicah lahko izbirate med pestro ponudbo nakita za vas in za vaše bližnje. Za vse, ki želite nekaj prav posebnega in unikatnega, bodo zanimivi izdelki Galerije Holc, ki so ročno izdelani izpod rok priznanih umetnikov in oblikovalcev nakita. Na voljo smo vam tudi za ostale zlatarske usluge, kot so popravilo in čiščenje nakita, prediranje ušes ipd.

Vse generacije v Zlatarnah Holc se medsebojno dopolnjujemo in izmenjujemo svoje izkušnje, nabrane skozi leta, ki so za izdelavo kakovostnega nakita prav tako nepogrešljive, kot zlato samo.

Vesli smo, da ste del naše zgodbe tudi vi.