Prijava na e-novice
Obiščite nas: Maribor, Gosposka ul. 27   l  Lenart, Nikova ul. 1a   l  Ljubljana, TPC Murgle
Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas: 02 / 251 51 23 ali info@spletna-zlatarna.si
Vaša košarica (0): 0,00€

Zaročni prstan 50

Romantičen prstan iz belega zlata ima veliko kamenčkov. Kot pod katerimi so privzdignjeni jim omogoča, da sijejo v vsem svojem sijaju.

Na zalogi

239,90€
239,90€

Na listo želja

Podatki o izdelku

Koda artikla: #1000580 Dobavljivost: Dobavljivo takoj Teža: 2.98 g Čistina: 14 karat
Material: Belo zlato Kamni: Cirkoni Tip nakita: Ženski

Dizajn
Romantičen prstan iz belega zlata ima veliko kamenčkov. Kot pod katerimi so privzdignjeni jim omogoča, da sijejo v vsem svojem sijaju. 

Primeren kot zaročni prstan
Zaročni prstan, ki ga izberete, je izjemno pomemben v ključnem trenutku vašega življenja. Odražal bo vašo ljubezen do nje. Izdelali ga bomo posebej za njeno velikost, ki jo enostavno izberete zgoraj. Naše 40 letne izkušnje in skrbna izdelava se skrivata v vsakem kosu našega nakita. Za prstan boste prejeli tudi certifikat Zlatarn Holc o kakovosti in skladnosti.

Diamant ali cirkon?
Diamanti v nasprotju s cirkonom žarijo ne le nekaj let, temveč za vedno. Diamant je namreč najtrša snov na svetu, zato njegovega leska obraba nikoli ne načne. Večno bo žarel vama in še vajinim vnukom ter pravnukom. Diamant je simbol ljubezni, saj je večen kakor ljubezen sama. Prstani z diamanti so vam na voljo tukaj. Seveda pa bo vesela tudi prstana s cirkonom, ki je cenovno ugodnejši.

Najcenejši, racionalen in varen nakup preko spleta 
Raziskave kažejo, da so tisti, ki zaročne prstane kupijo preko spleta, s svojo izbiro bolj zadovoljni (in kar je najpomembneje – tudi njihove zaročenke). Spletni kupci so namreč veliko bolj informirani. Splet tudi zagotavlja dovolj časa za tehtno, racionalno odločitev.

Niste prepričani o pravi velikosti prstana?
Če boste upoštevali ta recept, se ne rabita bati, da ne bi naročila prave številke. Recept pa je takšen:
1. Vzamite prstan, ki ji je prav.
2. Izmerite notranji premer prstana.
3. Premer pomnožite s 3,14.
Če se boste kljub temu naročili napačno velikost prstana, ga lahko v roku 14 dni vrnete in brezplačno vam bomo popravili mero. Pokličite in težavo bomo hitro rešili.

Diskretna dostava – nikoli ne bo posumila, da se v paketku, ki ga je prinesel poštar, skriva prstan
Prstan vam pošljemo v nevtralni embalaži, tako da ne gre razbrati, da se v njej skriva zaročni prstan ali da je paket Zlatarn Holc. Pošljemo vam lahko tudi poštno ležeče – tako, da vam paketka ne prinese poštar, pač pa vas čaka na pošti.

Iščete ideje, kako jo zaprositi? Za vas smo pripravili 43 idej za romantično zaroko. 

Če jo boste zaprosili pozimi, pa preberite te čudovite ideje za predpraznično zaroko.