Obiščite nas: Maribor, Gosposka ul. 27   l  Lenart, Nikova ul. 1a   l 
Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas: 02 25 15 123 ali info@spletna-zlatarna.si
Vaša košarica (0): 0,00€

Poročni prstani 204

Ugodna cena in najvišja kakovostPrikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, iz najbolj kakovostnega 14k zlata..

625,00€
625,00€

Maksimalno število znakov: 20

Maksimalno število znakov: 20


Na listo želja

Podatki o izdelku

Koda artikla: #1001004 Dobavljivost: Prstane bosta prejela v roku 14 dni. Teža: 6.2 g Čistina: 14 karat Debelina: 0,7 mm Širina: 3,9 mm
Material: Belo zlato Tip nakita: Moški, Ženski

Ugodna cena in najvišja kakovost
Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, iz najbolj kakovostnega 14k zlata, po velikostih, ki ju enostavno izbereta zgoraj. Vsak par prstanov odraža našo ljubezen do tega, kar počnemo in več kot 40 letne izkušnje. Izdelavo prstanov nam je zaupalo že več kot 6000 zadovoljnih parov, kar dokazuje tudi certifikat za zaupanja vredno podjetje (SME 2012). Za prstana bosta prejela certifikat Zlatarn Holc o kakovosti in skladnosti.

Dizajn
Poročna prstana imata gravirane lepe vzporedne črte v katerih se lepo lomi svetloba.

Najcenejši, racionalen in varen nakup preko spleta
Raziskave kažejo, da so tisti, ki poročne prstane kupijo preko spleta, z izbiro bolj zadovoljni. Spletni kupci so namreč veliko bolj informirani. Splet tudi zagotavlja dovolj časa za tehtno, racionalno odločitev. 
V primeru, da se bosta zmotila pri velikosti, ju lahko v roku 14 dni vrnete in brezplačno vam bomo popravili mero. Pokličita nas in težavico bomo hitro rešili!

Nista prepričana o pravi velikosti prstana?
Če bosta upoštevala ta recept, se vama ni treba bati, da ne bi naročila prave številke. Recept pa je takšen:
1. Vzemita prstan, ki vama je popolnoma prav.
2. Izmerita notranji premer prstana.
3. Premer pomnožita s 3,14.
Za izmero prave velikosti lahko uporabita tudi merilni trak, ki smo ga za vaju pripravili tukaj. Pomembno pri tem traku je, da preverite, če se popolnoma ujema z dolžino 10 cm.

Cirkon ali pravi diamant
Še najpreprostejši poročni prstani postanejo prestižni, če jih oplemenitimo s pravimi diamanti. Ti v nasprotju s cirkonom žarijo ne le nekaj let, temveč za vedno. Diamant je namreč najtrša snov na svetu, zato njegovega leska obraba nikoli ne načne. Večno bo žarel vama in še vajinim vnukom ter pravnukom. Briljant, najplemenitejši dragulj med dragulji, je simbol ljubezni, saj je večen kakor ljubezen sama.

Diamant – briljant
Briljant je diamant, ki je zbrušen tako, da ima najlepši lesk. Takšen način brusa se imenuje briljantni brus in ima 58 majhnih ploskev, ki omogočijo izjemen sijaj in maksimalen odboj svetlobe skozi vrh diamanta.

Možno tudi plačilo na obrokeZavedamo se, da so prstani, ki bodo dan za dnem spomin na najlepši dan v vajinem življenju, ena izmed večjih investicij. Zato smo se s Hranilnico Lon za naše stranke dogovorili za izjemne pogoje za obročno plačilo - do 36 obrokov. Z vsemi informacijami smo vama z veseljem na voljo tudi na telefonski številki 02 2515123. Število obrokov in željene prstane nam lahko pošljeta tudi na e-naslov info@spletna-zlatarna.si in poslali vama bomo natančen izračun. Več informacij o plačilu na obroke najdeta tukaj.