Obiščite nas: Maribor, Gosposka ul. 27   l  Lenart, Nikova ul. 1a   l 
Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas: 02 25 15 123 ali info@spletna-zlatarna.si
Vaša košarica (0): 0,00€

10 idej kako jo zaprositi za božič ali novo leto

Prihaja najbolj čaroben in vesel čas v letu, poln veselja, topline, druženja, lučk, sproščenosti, zabave ... Božič in novo leto sta tako popoln čas za TISTO VPRAŠANJE: »Bi se poročila z mano?«
Zakaj?
Veselje je v zraku. Prav tako se za čarobnost in okrasitev ne boste rabili preveč truditi. Lučke in čudovite okrsaske boste srečali na skorajda vsakem koraku. Za vas smo izbrali nekaj idej, kako jo zaročiti med prazniki na kar najlepši način:

1. Zaročni prstan skrijte v božični okrasek

Takšen okrasek lahko ustvarite sami ali pa kupite takšnega, ki ima sicer v svoji notranjosti čokoladice. Ko boste odpirali darila počakajte, da vsi odprejo vsa darila, nato pa rečite »O počakajte, tukaj je še eno darilo.« Podajte ji okrasek in naj prstan odkrije sama. Lahko pa ji pustite namige, da sama najde tudi sam okrasek. Če vam je ideja z okraskom preveč zapletena lahko na drevo enostavno obesite kar škatlico s prstanom.

okrasek-zaroka

2. Letos vi okrasite jelko

Javite se, da boste letos vi pripravili in okrasili jelko. Le ta pa naj ima le en okrasek: zaročni prstan. Ko bo po začetni nejevolji, le odkrila poseben okrasek, lahko pokleknete in jo vprašate ter nadanete prstan. Nato lahko skupaj zares okrasita drevo.

jelka-prstan

3. Podarite ji personalizirano majico

Podarite ji majico na kateri naj piše »Bi se poročila z mano?« ali »Bodoča nevesta.« ali »Bodoča ga. Novak.«

4. Preoblečite se v božička

Preoblečite se v božička in iz vreče vzemite veliko škatlo. V tej veliki škatli naj bo mala škatlica s prstanom. Ko jo odpre pokleknite in jo vprašajte, če bi se poročila z vami. Če bo dogodku priča še kdo, poskrbite, da bo nastala simpatična fotografija božička na kolenih :)

5. Zaprosite jo s pomočjo lučk

Z lučkami izpišite vprašanje »Bi se poročila z mano?«. Ko bo tema jih prižgite in jo odpeljite »na sprehod«.

bozic-zaoka

6. Iskanje zaklada

Po stanovanju ji pustite namige – en namig vodi do drugega, ti pa do majhnih darilc, ki jo bodo spomnili na vajine skupne trenutke. Zadnji namig naj vodi v vaš žep, kjer na bo varno shranjen prstan. Ko bo pred tem, d ga vzame pokleknite in jo vprašajte, če bi se poročila z vami ter ji nataknite zaročni prstan.

bozicna-zaroka

7. Zavijte se kot darilo

Med odpiranjem daril hitro smuknite v veliko darilno škatlo na kateri naj bo napisano njeno ime. Ko ga odpre skočite ven, pokleknite in jo zaprosite.

8. Snežak

Počakajte na sneg in naredite snežaka, ki naj drži napis »Se boš poročila z mano?« Ko ga vidi, pokleknite in jo zaprosite z zaročnim prstanom.

9. V snegu

Če bomo imeli srečo in med prazniki dočakali tudi kaj snega – ne zamudite te priložnosti. Nič ni lepšega in bolj romantičnega od belih snežink in lučk v ozadju. Odpeljite jo na sprehod in sredi najlepšega dela poti pokleknite ter jo zaprosite.

zaroka-sneg

10. Ob vstopu v novo leto

V bližini novoletne zabave, pripravite romantični kotiček, kamor jo pripeljite tik pred novim letom. Ko odbije polnoč jo zaprosite s čudovitim prstanom.

zaroka-novoleto

Kako do popolnega zaročnega prstana?

Pri izbiri popolnega zaročnega prstana pa vam lahko pomagamo mi. Zaročni prstan je ponavadi iz belega zlata, z enim izstopajočim kamnom. Priporočljivo je izbrati diamant, saj diamanti v nasprotju s cirkonom žarijo ne le nekaj let, temveč za vedno. Diamant je namreč najtrša snov na svetu, zato njegovega leska obraba nikoli ne načne. Diamant je simbol ljubezni, saj je večen kakor ljubezen sama.

Briljantni zaročni prstani so vam na voljo tukaj.

 

Celotna ponudba zaročnih prstanov pa vam je na voljo tukaj. 

 

 

(vir: https://spencediamondsblog.wordpress.com)