Obiščite nas: Maribor, Gosposka ul. 27   l  Lenart, Nikova ul. 1a   l 
Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas: 02 25 15 123 ali info@spletna-zlatarna.si
Vaša košarica (0): 0,00€

43 idej za romantično zaroko

Ste našli pravo? Tisto, s katero želite preživeti vse svoje življenje? Čestitamo.

Zaprosite je na prav poseben način, saj vama bo ta dogodek ostal v spominu za vedno. Za vas smo pripravili 43 idej, ki jih lahko uporabite ali pa vam služijo za inspiracijo svoje povsem unikatne ideje.

Popoln zaročni prstan pa lahko najdete na tukaj.

Naše stranke so nam preko naše Facebook strani zaupale naslednje ideje, spomine,

1. Mateja: “Meni se je to zgodilo letos na morju. Se mi zdi, da bolj romantično skoraj ne gre. Bila sva sama na najini plaži, priča najini zaroki so bili le galebi in morje.”

zaroka_na_morju

2. Darja: »Nekje na brežini čudovitega jezera, ob majhnem ognju, s kitaro v rokah in pesmijo na ustnicah, posvečeno samo meni. In zadnji sončni žarki so obsijali miniaturno škatlico s prstanom, ki mi je iz prsi posrkal zrak in srce napolnil s čisto srečo.«

3. Snežana: »Moj je mene povabil skupaj z otrokom na zimski oddih, ob mojem rojstnem dnevu in me v soboto zvečer, pred iztekom, posedel na posteljo, prižgal svečke in dodal romantično glasbo ter šel na kolena s prstanom v odprti škatlici ... V roku dobrega meseca bova dahnila svoj DA.«

4. Valerija: »Vsaka zaroka je po svoje čarobna. Zame bi bila najlepša na kraju, kjer sta se zaljubljenca prvič srecala.«

zaroka_zmenek

5. Tina: “V bistvu kraj ni toliko pomemben, če pa bi že morala dati idejo, bi bilo zame lepo, da bi pokleknil nekje ob sončnem zahodu (na morju ali nekje v naravi), ali pa v krogu družine, da bi bili tudi oni priča najlepšemu trenutku in bi lahko videla njihove odzive.«

6. Lena: »Najina je bila lanski Božič v krogu družine.❤ Pod smrekico je bil prstan zlatarne Holc.«

7. Tadeja: »V Piranu, na Tartinijevem trgu.«

8. Damjana: »Jst sm pa za eno podokenco

9. Sara: “Skok s padalom iz helikopterja/aviona.«

zzaroka_na-nebu

10. Renata: »Nekje v hribih ... Čarobno.«

11. Milenka: »V morju ... Okoli polno cvetov, ki plavajo okoli zaljubljencev.«

Ostale ideje smo črpali iz zgodb, ki nam jih poveste v naših poslovalnicah. Nekaj smo jih našli na spletu.
12. Imata hišnega ljubljenčka, ki ga obožujeta? Pustite, da opravi nalogo namesto vas, vi pa zgolj opazujete odziv.

ideje_zaroka1

13. Zaroka s pomočjo GPS. Ja, prav ste prebrali. Moški je šel s svojim dekletom na tek, ki se je končal ne mestu, kjer sta se prvič spoznala. Ko ji je pokazal svojo pot na GPS-u, je bilo izpisano "Marry me?" oziroma "Poroči se z mano?"

ideje_zaroka_gps

14. Sta ljubitelja knjig? Potem vam bo všeč ta ideja: Bodoči ženin je za svojo izvoljenko, ljubiteljico literature, pripravil slikanico, z njuno zgodbo, ki se je končala z vprašanjem "Bi se poročila z mano?" Zaprosil jo je v knjižnici, kjer sta se spoznala.

ideje_zaroka_slikanica

15. Vprašanje » Se boš poročila z mano« postavite na luno. Tako, kot je to storil ta mladenič. V teleskop je postavil posebne leče, z napisom "Bi se poročila z mano?" in svoje dekle povabil, da si ogleda čudovito luno.

zaroka na luni

16. Radi ustvarjate? Potem lahko zaprosite na povsem unikaten način, tako kot na primer ta na fotografiji. Prstan je zapakiral v Kinder jajčko, skupaj z navodili, kako sestaviti njega, ko ji na kolenih podarja zaročni prstan.

zaroka s kinder

17. Naj vam pomagajo vajini najbližji in se postavijo tako, da bodo s telesi izpisali »Bi se poročila z mano.«

prijatelji-napis

18. Prijatelji lahko držijo helijeve balone s črkami. Ko se pravilno postavijo, skupaj izpišejo »Bi se poročila z mano?«

19. Prijatelji vaju lahko pričakajo v parku, ko berejo prav poseben časopis.

prijatelji

20. Še en scenarij z družino in prijatelji, ko se le ti skrivajo v ozadju. Ko jo zaprosite in reče ja, pa planejo k vama s čestitkami in šampanjcem.

21. Odpeljite jo k karikaturistu. Le ta naj pripravi karikaturo vaju dveh, s pripisom »Bi se poročila z mano?« Ko pokaže karikaturo bodite pripravljeni – pokleknite in pokažite zaročni prstan.

22. Pripravite igro iskanja zaklada. Pustite ji namige, ki jo vodijo do zaklada -zaročnega prstana. Le ta naj bo skrit na vajinem prav posebnem kraju.

23. Se že dolgo nista zabavala v vajinem priljubljenem klubu? Obiščita ga, na vrhuncu noči pa se dogovorite z DJ-jem, da vam preda mikrofon, da jo lahko zaprosite: na plesišču, ob vajini pesmi.

zaroka na plesiscu

24. Pripravite romantičen pobeg v dvoje. Na letalu se dogovorite z letalskim osebjem, da si sposodite zvočnik in jo zaprosite visoko nad tlemi.

25. Na romantičnem oddihu jo lahko zaprosite tudi drugače. Dogovorite se s hotelskim osebjem, da med vajino odsotnostjo pripravijo vajino sobo za popolno zaroko: s svečkami, šampanjcem, rožami ...

26. Vama je ljubše domače okolje? Zapolnite vajino sobo s fotografijami vajinih najljubših doživetij. Lahko jih obesite na balone s helijem, da visijo v zraku ali z njimi oblepite steno.

27. Ugasnite luči in naredite pot s svečkami, ki vodi do kroga polnega rož, v središču katerega se nahaja zaročni prstan.

28. Nataknite ji zaročni prstan na prst, medtem ko spi. Nato jo prebudite z jagodami, šampanjcem in poljubom.

ideje_zaroka_spanje

29. Skuhajte romantično večerjo ob svečkah ali za to najemite kuharja. Med sladico pokleknite in jo zaprosite.

romanticna_vecerja

30. Stanovanje zasujte z rožami. Ko vas bo presenečeno iskala jo počakajte na kolenih, z zaročnim prstanom v rokah.

31. Obožujeta sestavljanke? Naročite personalizirano sestavljanko z napisom »Bi se poročila z mano?«

32. Dogovorita se na posebnem mestu. Prijatelj naj vas fotografira z besedami »BI«, »SE«, »POROČILA«, »Z« IN »MANO«. Preden se prikažete ji pošljite sporočila s fotografijami, enega za drugim. Ko bo prebrala zadnje sporočilo, pristopite skupaj z zaročnim prstanom.

33. Sta sladkosnedna? Naročite vajino najljubšo torto, ki nosi prav poseben napis.

34. Pozimi, preden gre vaša bodoča zaročenka v službo, se splazite do njenega avta iz v zamrznjeno steklo izpraskajte vprašanje.

zaroka_zima

35. Najemite fotografa. Odpeljite jo na romantičen kraj, v ozadju pa naj se skriva fotograf, ki bo ujel te čarobne trenutke.

36. Če jo boste zaprosili jeseni, jo odpeljite na vama ljub kraj (lahko tudi kar domače dvorišče), kjer jo čaka napis »Ali bi se poročila z mano?« oblikovan iz listja.

jesen

37. Ko zapade sneg, naredite snežaka, ki nosi napis »Bi se poročila z mano?«, nato skupaj poglejta čez okno.

38. Zaprosite jo v zadnjih sekundah starega leta, tako da vstopita v novo leto zaročena in v soju ognjemeta.

zaroka_novoleto

39. Pripravite knjižico s »100 razlogi, zakaj jo ljubite«, na koncu naj bo vprašanje »Ali bi se poročila z mano«?

40. Že imata družino? Naj se pri zaroki pridružijo tudi vajini otroci.

41. Tudi najbolj prometna ulica v velikem mestu, kamor odpotujeta, je lahko romantična, če med vso gnečo pokleknete in jo vprašate, če bi se poročila z vami.

42. Ponovite vajin prvi zmenek. Odpeljite jo na iste kraje, delajta enake stvari, le da se tokrat zmenek konča z zaroko.

pprvi-zmenek

43. Najemite ladjico in odplujta na sredino jezera, morja. Ko bosta sama, obkrožena le z naravo, pokleknite in jo zaprosite.