Prijava na e-novice
Obiščite nas: Maribor, Gosposka ul. 27   l  Lenart, Nikova ul. 1a   l  Ljubljana, TPC Murgle
Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas: 02 / 251 51 23 ali info@spletna-zlatarna.si
Vaša košarica (0): 0,00€

To so super darila za svate

Še ena naloga, ki čaka bodoča nevesto in ženina ter velikokrat predstavlja velik izziv, je nakup darila za svate. Vse bolj prihaja v navado, da se mladoporočenca zahvalita prisotnim prijateljem in družini tako, da jih presenetita z majhnim darilcem. Takšno darilce poleg zahvale predstavlja tudi spominček na čudovit dogodek.

Ampak večina parov si pri izbiri daril dela sive lase, saj nimajo ideje kaj podariti svatom, da bodo presenečenja veseli, da bo podarjeno izvirno in uporabno. Veliko se jih zato odloči kar za klasiko: poročno fotografijo, piškote, konfete. Lahko pa sta pri darilcih bolj izvirna. In mi smo zbrali nekaj predlogov kako.

Darila lahko ustvarita sama

Med gosti so zelo priljubljena darila, ki jih pripravita kar vidva sama. Če ste radi kreativni in ustvarjalni je tukaj nekaj idej:

 • CD z glasbo na poroki
  Katere so tiste pesmi, ki bodo na vajini poroki nujne in celo večkrat na sporedu? Zberita jih in jih zapecita na CD. Le tega opremita z datumom vajine poroke, imeni, na ovitek pa lahko postavita tudi svojo sliko.
 • Domače začimbe
  Imate lasten vrt z veliko začimbami? Posušita jih in naredita okusne mešanice. Shranita jih v lične kozarčke, na njih pa potem lahko zapišeta »Hvala ker ste tako lepo začinili najin dan.«
 • Dišeče svečke
  Elegantno in ekonomično darilo. Ustvarite jih lahko tudi sami. Svečka naj bo v vajinem priljubljenem vonju. Pripravita še lično etiketo s posvetilom in datumom poroke.
 • Dišeče milo
  Sami lahko doma ustvarite tudi zelo unikatna in personalizirana mila. Prav tako jih lahko ustvarite v vajini priljubljeni barvi, vonju in obliki.
 • Okraski
  Če se bosta poročila v bližini praznikov, lahko izdelate povsem unikatne in lične okraske za jelko. Na spletu bosta našla ogromno idej.
 • Kakršnekoli doma narejene izdelke
  Ste navdušen čebelar ali vinar? Lično lahko zapakirata majhne lončke z medom, z napisom »Hvala, da ste posladkali najin dan.« Enako lahko naredite z vinom ali žganjem. Ali delate domač bezgov, javorjev, metin sirup? Tudi to so lahko čudovita darila za svate.

Seveda pa nikar ne imejte slabe vesti, če ne boste imeli časa, da darila izdelate sami. Razumljivo je, da vam sama organizacija poroke že tako vzame veliko časa.

Zato smo za vas pripravili nekaj zelo uporabnih in ugodnih idej za darilca, ki bodo svate navdušila.

Poiščita jih na strani s poslovnimi darili

Velikokrat so nam pari po poroki zaupali, da so darila kupili kar v spletni trgovini s promocijskimi darili. Kar nekaj parov je zadovoljno priporočalo trgovino habeco.si, kjer so po izjemno ugodnih cenah dobili posebna ter uporabna darila. Pa ne le to – darila so jim tudi lično personalizirali z imeni in datumom. Kot taka so predstavljala čudovit spomin na čudovit dan. Zato smo po njihovi strani pobrskali tudi mi. In našli smo kar nekaj zanimivih idej.

 • Srček z bonbončki
  Uporabno in okusno darilo, na katerega lahko natisneta svoji imeni in datum velikega dogodka.

srcek-darilo-svati

 • Antistresni srček
  Srček proti stresu, na katerega lahko prav tako zapišeta svoji imeni in datum. Zelo uporabno darilo, ki ga bodo svatje zagotovo shranili za spomin in ga tudi uporabljali.

8420

 • Flaške za vodo
  Flaške za vodo so prav tako izjemno uporabno darilo, na katerega vama lahko pri Habecu natisnejo vajini imeni in datum. Takšno darilo bo gostom prišlo prav že tisti večer, zagotovo pa tudi kasneje.

darilo-svati-flaska

 • Spominska majica
  Tudi majica za vsakega gosta, z vajinim datumom, fotografijo ali imeni bo razveselila vsakega gosta.
 • USB ključek, z najlepšimi poročnimi fotografijami
  Če se vama ne mudi in se vama ideja, da zahvalo svatom pošljeta naknadno ne zdi slaba, lahko vsaki družini pošljeta USB ključek, na katerega naložita najlepše fotografije z vajine poroke. Ko si jih bodo prenesli na računalnik pa jim bo ostal še praktičen USB ključek, ki ga tako vedno vsi potrebujemo. Sami smo bili navdušeni nad široko izbiro USB ključkov, ki jo najdete tukaj. 

Na spletni strani habeco.si boste našli še ogromno zanimivih izdelkov, med katerimi je zagotovo tudi popolno darilo za vajine goste. Ker načeloma gre za poslovna darila je vsem skupno, da so izjemno uporabna. Takšna, ki jih bodo gostje še dolgo hranili in imeli pri sebi. To je namreč smisel takšnih in drugačnih promocijskih daril.

Ne pozabita na otroke na poroki
Tekom dneva tudi njim podarita manjšo pozornost, ki jih bo razveselila, a tudi zaposlila. Takšno darilce je lahko manjša pobarvanka in nekaj barvic.

Na strani s poslovnimi darili habeco.si pa smo našli tole zanimivo torbo.

Pobarvaj svojo torbo
Ta torba bo otroke zagotovo zaposlila za kar nekaj časa. S takšnim darilcem jih boste neizmerno razveselili.

darilo-poroka-otroci

Upamo, da ste med našimi predlogi našli vsaj enega, ki vam je všeč in ga boste lahko uporabili.
Če še nimate poročnih prstanov pa si lahko celotno ponudbo ogledate tukaj.

Ne pozabita si pravočasno rezervirati tudi fotografa. Poglejta si nekaj najlepših poročnih fotografij lanskega leta tukaj.