02 25 15 123 info@spletna-zlatarna.si

Poročni prstani

V Zlatarnah Holc redno sledimo svetovnim trendom, a hkrati izjemno cenimo tudi klasično eleganco: poročne prstane, ki nikoli ne pridejo iz mode.

Izkušnje, ki smo si jih pridobili v 50 letih svojega delovanja nam pomagajo pri kakovostni izdelavi. Vsi poročni prstani Zlatarn Holc so vrhunske izdelave, zanje prejmete tudi garancijo in certifikat o kakovosti in skladnosti. Pri izdelavi poročnih prstanov uporabljamo samo najbolj kakovostno, 14k zlato.

Poleg široke izbire poročnih prstanov, ki jih najdete v naši spletni trgovini ali v poslovalnicah v Mariboru in Lenartu, lahko poročna prstana izdelamo tudi po naročilu: povsem unikatna in povsem prilagojena vašim željam.

Imata drugačen okus in želje glede poročnih prstanov? Ni problema. Vajin par prstanov je lahko poljubna kombinacija različnih parov.

Prikazovanje 1–24 od 312 rezultatov

Razvrščanje:

Poroka bo eden najlepših spominov vajinega življenja, poročni prstan na vajinih prstih pa vaju bo za vedno spominjal na trenutek, ko sta dahnila usodni “da”. Izbira popolnega poročnega prstana je zato zelo pomembna.

POROČNA PRSTANA, KI ODRAŽATA VAJU!

Ne glede na to, ali sta avanturistična, odštekana, minimalistična ali pa tradicionalno naravnana, izbira poročnega prstana predstavlja vaju kot par. Vajino pot, smisel, osebnost in ljubezen, ki jo delita.

Izberite poročna prstana, ki poosebljata vaju. Pstana pa lahko od znotraj dodatno vgravirate bodisi z datumom poroke, obletnice, prvega zmenka, verzom, vajinimi imeni … Tako bosta poročna prstana unikatna in samo vaša.

ZDRUŽITEV DVEH SVETOV

Vsaka ljubezenska zgodba je posebna! Pogosto ljubezen združi nasprotujoče si osebnosti, ki se nato med seboj popolnoma dopolnjujejo. 

Podobno kot se dopolnjujejo različne barve, kovine in elementi v poročnih prstanih.

Poročni prstani v kombinaciji belega in rumega oziroma rdečega zlata? Kombinacija karbona in zlata ali karbona in titana? Dopolnjevanja kovin ali oblik, poskrbijo, da je poročni prstan zanimiv in poseben. Če se želi odmakniti od tradicionalnih zlatih poročnih prstanov je to gotovo izbira za vas!

ROSE GOLD ODTENEK

Zelo priljubljen odtenek rdečega zlata, ki je med pari postal pravi hit, je rose gold odtenek. Gre za poseben, roza odtenek zlate barve. Rose gold odtenek je idealen v kombinaciji z belo bravo zlata. Nekaj parov poročnih prstanov v tej kombinaciji: 283, 272 in 219.

DRZNITE SI BITI DRUGAČNI

Za vse pare, ki si ne želijo tradicionalnega zlatega poročnega prstana, ampak nekaj bolj drznega in drugačnega, so odlična izbira karbonski poročni prstani.

Ne odlikuje jih le njihov ekstravaganten videz, temveč tudi njihova izjemna vzdržljivost, lahkota (so veliko lažji od zlatih prstanov) ter preprosto vzdrževanje. 

Lahko izberete komplet, ki je samo karbonsko črn ali pa v kombinaciji z drugo kovino! Drugačnost, ki navduši!

TRADICIONALNA POPOLNOST

Po tradiciji, so poročni prstani zlate barve, moški poročni prstan je preprost obroček (lahko z kakšnim malenkostnim detajlom) ženski pa je ujemajoči, lahko pa tudi rahlo posebnejši, z določenim atributom, ki ga naredi posebnega.

Kakšen dodaten kamenček je vedno dobra ideja, kajne?

Tradicionalni poročni prstani z razlogom ne gredo nikoli iz mode, zaradi preprostega in elegantnega videza, ki se ujema z vsakršnim drugim nakitom ali izgledom! 

Takšni prstani so hvaležni tudi kar se tiče odpornosti na praske.

MAJHNI DETAJLI, KI NAVDUŠIJO

V porastu je tudi trend poročnih prstanov, z majhnimi detajli, ki na daleč ne pritegnejo veliko pozornosti, šele od blizu pa prstan razkrije celotno zgodbo!

So dokaj tradicionalni, vendar s pridihom unikatnosti in posebnosti! 

BLIŠČ, KI SE MU NE ŽELITE UPRETI

Vedno priljubljeni so tudi poročni prstani z dodanimi kamenčki, ki bodo poskrbeli, da je vaš prstan vedno v središču pozornosti! 

Nad poročnim prstanom, z veliko kamenčki (cirkoni ali diamanti) se poslužujejo predvsem neveste, ki si na prstu želijo malo več blišča, ki bo ujelo oko. Takšni poročni prstani so vselej elegantni in z njimi nikakor ne morete zgrešit!

Priljubljeni postajajo tudi ženski poročni prstani z velikim dragim kamnom, ki so sicer bolj značilni za zaročne prstane.

Naj vajina ljubezen in osebnost zasije tudi na vajinih prstanih. 

Poročna prstana pa imata tudi posebno simboliko. Sta simbol večne ljubezni in enosti.

Okrogla oblika prstanov simbolizira neskončnost.

Simbol večnosti pa je tudi diamant, najbolj priljubljen kamen v poročnih prstanih. Diamant je namreč večen, kot je večna prava ljubezen.

Si želita naročiti poročna prstana preko spleta, pa nista prepričana o velikosti?

Zanesljiv recept za izmero primerne velikosti poročnih prstanov, najdete v opisu, pri vsakem paru prstanov. V primeru, da se zmotita pa ne skrbita. V roku 14 dni lahko prstana vrneta mi pa vama bomo mero popravili povsem brezplačno.

Za vse informacije nas kontaktiraja na e- naslov info@spletna-zlatarna.si ali na telefonski številki 02 25 15 123.

Nalagam

No Products for load

Na vrh strani
Dodano v košarico
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.