02 25 15 123 info@spletna-zlatarna.si

Zaročni prstani

Zaročni prstan je kos nakita, ki je vsaki ženski izjemno ljub in pomemben, saj jo spominja na ljubezen in čudovito prelomnico v življenju.

Z diamantnim zaročnim prstanom, ki simbolizira ljubezen, saj večen, kot je večna prava ljubezen, ne morete zgrešiti.

Diamant je najtrša snov na svetu, njegovega leska čas nikoli ne načne.

Naše skoraj 50 letne izkušnje so zagotovilo, da bomo za vašo izvoljenko izdelala popoln zaročni prstan, za katerega boste prejeli tudi certifikat Zlatarn Holc.

Prikazovanje 1–24 od 76 rezultatov

Razvrščanje:

Prišli ste do trenutka, ko ste se odločili, da želite svojo izbranko za zmeraj. Skupaj sta si ustvarila življenje, spomine, morda tudi dom in družino.

Sedaj si želite, da si dokončno izrečeta večno zvestobo.

Čakata vas dve pomembni odločitvi: kje in kako jo boste zaročili ter kakšen zaročni prstan izbrati?

Za oboje vam priskočimo na pomoč v naši zlatarni. Za ideje o zaroki lahko prebrskate po našem blogu, kjer najdete ogromno namigov in idej kako zaprositi svojo boljšo polovico.

Za pomoč pri izbiri prstana pa le berite dalje ali pa nas obiščite v naših poslovalnicah v Mariboru in Lenartu, kjer vam bo strokovno osebje z veseljem pomagalo izbiri.

Prav tako lahko popoln zaročni prstan naročite hitro, enostavno in varno v naši spletni trgovini. Dostavimo vam ga lahko povsem diskretno. V košarici le izberite možnost “poštno ležeče” in poštar ne bo pokvari vašega presenečenja, saj vas bo paket čakal na vam najbližji pošti.

DIAMANTNI ZAROČNI PRSTAN: VEČEN, KOT JE VEČNA PRAVA LJUBEZEN

Tradicionalno je zaročni prstan vedno z diamantom, saj le ta predstavlja vajino ljubezen. Diamant je namreč neuničljiv in večno lep ter sijoč.

Tako imate na izbiro nekaj najlepših modelov zaročnih prstanov: z enim diamantom ali z več njih.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED DIAMANTOM IN BRILJANTOM?

Briljant je diamant, ki je zbrušen tako, da se lesketa najlepše možno. Način takšnega brusa pa imenujemo briljanten brus.

IŠČETE CENOVNO UGODNEJŠI ZAROČNI PRSTAN?

Če iščete ugodnejšo možnost imate na izbiro zaročne prstane s cirkonom. Cirkon je kamen, ki je zelo podoben diamantu. Cenovno so zaročni prstani s cirkoni veliko dostopnejši.

Kljub temu lahko popolni diamantni prstan dobite po ugodni cemo. Kamenčki so lahko veliki ali manjši, izbočeni iz prstana ali vstavljeni, da ne izstopajo zelo … Vse odvisno od vaših želja in stila vaše izbranke.

Zaročni prstan pa lahko naredimo tudi po naročilu – povsem po vaših željah.

SE VAŠA DRAGA NE BOJI IZSTOPATI?  POTEM IZBERITE ZAROČNI PRSTAN, KI BO BLEŠČEČA PAŠA ZA OČI.

Zagotovo ne boste zgrešili, če boste izbrali zaročni prstan, s katerim bo vaša draga v središču pozornosti! To dosežete z velikimi kamni, ki se jih opazi že na daleč ali z dodatnimi kamenčki ob straneh, ki je gotovo ne bodo pustili ravnodušne.

Kako veste, če je izbran zaročni prstan pravi za vašo drago?

Pri izbiri zaročnega prstana si lahko pomagate s stilom vaše izbranke.

Če namreč rada nosi vpadljiv nakit, živahen stil oblačil, veliko ličil, bo velik zaročni prstan gotovo prava izbira, ki ga bo nosila s ponosom. Takšni zaročni prstani so na pogled razkošni in bahajoči in že na daleč pokažejo kako brezmejna je vajina ljubezen.

PREPROSTA ELEGANCA

Tanke, preproste in čiste linije na prstanu z enim diamantom ali kamenčkom, delujejo romantično in minimalistično. Če vaša draga ne nosi veliko nakita, jo bo prevelik prstan morda motil v vsakdanjem življenju, nevpadljiv zaročni prstan pa bo pa ravno pravšnji zanjo. Velikost kamna na zaročnem prstanu ne odseva vajine ljubezni.

Če vaša izbranka prisega na minimalizem, izberite nežno elegantin zaročni prstan, ki ga bo brez težav in z veseljem nosila vsak dan, ne glede na obveznosti. Tako boste pokazali, da ste pozorni na njen način življenja, na njen stil in njene želje.

ELEGANTNO MODERNA:

Prav tako so zelo moderni zaročni prstani različnih geometričnih oblik in linij, ki so lahko brez diamantka ali z večimi majhnimi. Čeprav so tradicionalni zaročni prstani načeloma iz belega zlata, ste lahko drzni, prestopite meje tradicije in izberete zaročni prstani iz rumenega zlata.

Dragi boste s tem pokazali, kako je v vaših očeh nekaj posebnega in da je vajina ljubezen unikatna in neponovljiva ter da si upate biti drzni pri izbirah in stilih.

UNIKATNI IN BREZČASNI MOTIVI:

Če želite, da je zaročni prstan nekaj posebnega lahko zraven diamantka izberete tudi kakšno posebno obliko zaročnega prstana. Izredno priljubljeni so motivi srca, ker spominjajo na ljubezen ali pa motivi cvetov, ki so romantični in brezčasni. S takšno izbiro boste dragi pokazali, da ste si res vzeli čas za izbiro in ji želeli podariti nekaj čudovitega.

ŠE VEDNO NE VESTE, KATERI ZAROČNI PRSTAN IZBRATI?

Dober trik, da ugotovite kateri prstan bi bil dragi všeč je, da jo prosite za pomoč.  Povejte, da vaš prijatelj izbira zaročni prstan za izbranko (uporabite prijatelje, ki jih pozna) in skupaj preglejta prstane, ki so v ponudbi … Morda bo kaj posumila, morda pa tudi ne, vi pa boste zagotovo vedeli kako izbrati pravega! Če sledi naši Facebook ali Instagram strani lahko preverite, na katere objave se je odzvala.

KAJ PA VELIKOST ZAROČNEGA PRSTANA IN DISKRETEN NAKUP?

Če niste prepričani glede velikosti zaročega prstana in vas skrbi, da bo vaši izbranki premajhen ali prevelik, poskrbimo tudi za to.

Tudi po nakupu in zaroki, lahko prilagodimo mere prstana tako, da ga zoožamo ali ražširimo, da bo pasal na njen prstan, kot da je ustvarjen zanjo. Izjema so le nekateri modeli, kjer kamenčki, posuti po večjem delu prstana, spreminjanje velikosti onemogočajo.

Izbran zaročni prstan vam lahko pošljemo “poštno ležeče”, kar pomeni, da vas bo paketek počakal na vam najbljižji pošti, tako da vam nič ne more pokvariti načrtov.

Nalagam

No Products for load

Na vrh strani
Dodano v košarico
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.