02 25 15 123 info@spletna-zlatarna.si

Ženski zlati uhani

Uhani spremljajo človeštvo že od antičnih časov. Nosili so se uhani iz mnogih različnih materialov, bili so različnih statusnih pomenov, uhani so bili simbol bogastva.

Vsa ta leta so nas pripeljala do danes, ko imamo na voljo ogromno izbiro uhanov, teh čudovitih majhnih dodatkov, ki so nam na voljo v vseh oblikah in stilih! Od majhnih minimalističnih uhanov s kamenčki, pa vse do velikih razkošnih in svetlikajočih uhanov. Najbolj priljubljeni so zlati uhani iz belega, rumenega ali rdečega zlata, saj so večni in nikoli ne zbledijo.

Prikaz vseh 18 rezultatov

Razvrščanje:

Neskončne kombinacije ženskih zlatih uhanov

Čar zlatih uhanov je, da so zelo vsestranski. Lahko jih kombinirate med seboj (zelo popularno v zadnjih letih je imeti več kot eno luknjico v ušesu). 

Svoje najljubše zlate uhane lahko kombinirate tudi s poljubno verižico ali drugim nakitom.

Zlati uhani lahko dopolnijo veš večerni outfit ali pa dodajo piko na i, ko se uredite za službo ali kavico.

Uhani so lahko diskretni in elegantni, lahko so izraziti, bahavi in kradejo poglede vsakogar, ki vas sreča.

Izberite par zlatih uhanov, ki poudari vašo edinstvenost

Zlati uhani so kos nakita, ki ga nosimo tesno ob obrazu, zato ga na osebi najprej opazimo. Prav tako uhani poudarijo obrazne poteze in lepoto osebe, ki uhane nosi. So tudi sredstvo za izražanje svojega stila in počutja… Kako se pa vi počutite danes? Umirjeno in elegantno, ali drzno in razigrano? 

Z zlatimi uhani lahko poudarite svoje obrazne poteze, prav tako pa vaš “outfit”, ki ste ga zjutraj izbrali. Delujejo vsestransko in predstavljajo vašo eleganco in smisel za stil. 

Viseči ženski zlati uhani ali ne?

Večno vprašanje kajne? Manjši uhani so udobnejši za uho, sila preprosto jih je kombinirati, prav tako pa dajejo minimalističen in prefinjen pridih vašem izgledu. Zelo čutno ga dopolnijo in privzdignejo na nov nivo. 

Viseči zlati uhani pa ne glede na to ali so veliki ali majhni privabljajo nase poglede, brez izjem!  Lahko so bolj razigrani in bahavi, lahko jih kombinirate z drugim nakitom, lahko pa jih pustite same, saj pogosto povedo dovolj sami zase. 

Kaj je torej pravi odgovor? Odločite se po navdihu. Napačnega odgovora ni, je pa gotovo, da vsaka ženske potrebuje vsaj en par ne visečih zlatih uhanov, ki jih lahko kombinira prav z vsem in par visečih zlatih uhanov, ki so zvezda večera. Se strinjate? 

Zlati uhani kot darilo

Zlati uhani veljajo za popolno darilo. Nakit, ki ga podarimo zraven očitne vizualne lepote in prestiža nosi tudi sentimentalno vrednost. Gre za brezčasno darilo, ki nima roka trajanja in bo osebo, kateri ste nakit podarili večno spominjalo na vas. Ni važno koga želite obdariti, prijateljice, sorodnice, sodelovke… z zlatimi uhani enostavno ne morete zgrešiti. 

Ko se odločamo za nakup nakita za darilo osebi, so zlati uhani zelo varna izbira, prstan lahko namreč nosi globji pomen, kot ga morda želite sporočiti, prav tako ženske z zlatimi uhani več eksperimentirajo in ji skozi teden večkrat menjajo, kot druge kose nakita (npr. verižico). 

Še ena velika prednost zlatih uhanov, kot darilo: ne rabi vas skrbeti, kakšno številko uhanov vaša obdarovanka nosti. 

Podarite torej zlate uhane. Podarite ljubezen, podarite pohvalo, podarite radost in srečo. 

Uhani različnih materialov

V poslovalnicah Zlatarn Holc in tudi v tej spletni trgovini  vam nudimo široko izbiro uhanov, različnih oblik in materialov. Od klasičnega rumenega zlata, do belega in rdečega zlata (rose gold), srebra, kamenčkov in mnogo več! Raziščite našo ponudbo in najdite svoj najljubši par.

Potrebujete pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali izbrati vaše nove najljubše uhane. Bodisi kupujete zase ali za darilo, naši zaposleni vam bodo s svojim znanjem in izkušnjami z veseljem priskočili na pomoč. Obiščite nas v poslovalnicah v Lenartu ali Mariboru, lahko pa nam pišete na info@spletna-zlatarna.si ali nas poiščite na socialnih omrežjih. 

Na vrh strani
Dodano v košarico
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.