02 25 15 123 info@spletna-zlatarna.si

Zaročni prstan 74 – briljant

Na zalogi

Izredno tanke, a skrbno oblikovane in dodelane linije, v svojem bistvu ujamejo številne kamenčke, ti pa nas pripeljejo do, na prvi pogled, skritega diamanta in nam pričarajo sin...

Izredno tanke, a skrbno oblikovane in dodelane linije, v svojem bistvu ujamejo številne kamenčke, ti pa nas pripeljejo do, na prvi pogled, skritega diamanta in nam pričarajo sinergijo čutnosti in leska.

Preberi več

825,00 

Na zalogi

Velikost ženskega prstana
Količina:

Opis

Kateri je pravi?
Zaročni prstan, ki ga izberete, je izjemno pomemben v ključnem trenutku vašega življenja. S prstanom, ki je oplemeniten s pravim diamantom, ne morete zgrešiti. Diamanti v nasprotju s cirkonom žarijo ne le nekaj let, temveč za vedno. Diamant je namreč najtrša snov na svetu, zato njegovega leska obraba nikoli ne načne. Diamant je simbol ljubezni, saj je večen kakor ljubezen sama.
Izbran prstan bomo izdelali posebej zanjo, v njeni velikosti, ki jo enostavno izberete zgoraj. Naše 40 letne izkušnje in skrbna izdelava se skrivata v vsakem kosu našega nakita. Za prstan boste prejeli tudi certifikat Zlatarn Holc o kakovosti in skladnosti.

Dizajn
Posebna oblika zaročnega prstana iz belega zlata mu daje prestižen, poseben izgled, ki ga nadgrajujejo še čudoviti briljanti.

Lastnosti kamna
Briljanti imajo skupaj 0,25 ct;
Barva: G – D;
Čistina: VS

Diamant – briljant
Briljant je diamant, ki je zbrušen tako, da se lesketa najlepše možno. Takšen način brusa se imenuje briljanten brus.

Najcenejši, racionalen in varen nakup preko spleta
Raziskave kažejo, da so tisti, ki zaročne prstane kupijo preko spleta, s svojo izbiro bolj zadovoljni (in kar je najpomembneje – tudi njihove zaročenke). Spletni kupci so namreč veliko bolj informirani. Splet tudi zagotavlja dovolj časa za tehtno, racionalno odločitev.

Niste prepričani o pravi velikosti prstana?
Če boste upoštevali ta recept, se ne rabita bati, da ne bi naročila prave številke. Recept pa je takšen:
1. Vzamite prstan, ki ji je prav.
2. Izmerite notranji premer prstana.
3. Premer pomnožite s 3,14.
Če se boste kljub temu naročili napačno velikost prstana, ga lahko v roku 14 dni vrnete in brezplačno vam bomo popravili mero. Pokličite in težavo bomo hitro rešili.

Diskretna dostava – nikoli ne bo posumila, da se v paketku, ki ga je prinesel poštar, skriva zaročni prstan
Zaročni prstan vam pošljemo v nevtralni embalaži, tako da ne gre razbrati, da se v njej skriva zaročni prstan ali da je paket Zlatarn Holc. Pošljemo vam lahko tudi poštno ležeče – tako, da vam paketka ne prinese poštar, pač pa vas čaka na pošti.

Iščete ideje, kako jo zaprositi? Za vas smo pripravili 43 idej za romantično zaroko. 

Če jo boste zaprosili pozimi, pa preberite te čudovite ideje za predpraznično zaroko.

Dodatne informacije

Tip nakita

Material

Kamni

Čistina

585/1000 ( 14 karat)

Dobavljivost

Dobavljivo v roku sedem dni.

Na vrh strani
Dodano v košarico
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.