02 25 15 123 info@spletna-zlatarna.si

Poročni prstani 19

Na zalogi

Ugodna cena in najvišja kakovost. Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, iz najbolj kakovostnega 14k zlata, po velikostih, ki ju enostavno izbereta zg...

Ugodna cena in najvišja kakovost. Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, iz najbolj kakovostnega 14k zlata, po velikostih, ki ju enostavno izbereta zgoraj. Vsak par prstanov odraža našo ljubezen do tega, kar počnemo in več kot 40 letne izkušnje. Izdelavo prstanov nam je zaupalo že več kot 6000 zadovoljnih parov, …

Preberi več

875,00 

Na zalogi

Cirkon
Briljant (...)
Izberi kamen
Brazplačna gravura na moškem prstanu
Brezplačna gravura na ženskem prstanu
Velikost moškega prstana
Velikost ženskega prstana
Cena izdelka
Cena dodatkov
Skupaj
Količina:

Opis

Ugodna cena in najvišja kakovost.
Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, iz najbolj kakovostnega 14k zlata, po velikostih, ki ju enostavno izbereta zgoraj. Vsak par prstanov odraža našo ljubezen do tega, kar počnemo in več kot 40 letne izkušnje. Izdelavo prstanov nam je zaupalo že več kot 6000 zadovoljnih parov, kar dokazuje tudi certifikat za zaupanja vredno podjetje (SME 2012). Za prstana bosta prejela certifikat Zlatarn Holc o kakovosti in skladnosti.

Dizajn
Ti prstani so nekaj posebnega, saj je površina prstanov je vbočena. Po sredini je vgravirana gladka črta, ki je kontrast matirani površini. Ženskemu prstanu dajejo eleganco kamenčki po vajini izbiri – cirkoni ali večni briljanti. Prstani so izdelani iz belega zlata, možna pa je tudi izdelava v rumenem zlatu.

Najcenejši, racionalen in varen nakup preko spleta
Raziskave kažejo, da so tisti, ki poročne prstane kupijo preko spleta, z izbiro bolj zadovoljni. Spletni kupci so namreč veliko bolj informirani. Splet tudi zagotavlja dovolj časa za tehtno, racionalno odločitev.
V primeru, da se bosta zmotila pri velikosti, ju lahko v roku 14 dni vrnete in brezplačno vam bomo popravili mero. Pokličita nas in težavico bomo hitro rešili!

Nista prepričana o pravi velikosti prstana?
Če bosta upoštevala ta recept, se vama ni treba bati, da ne bi naročila prave številke. Recept pa je takšen:
1. Vzemita prstan, ki vama je popolnoma prav.
2. Izmerita notranji premer prstana.
3. Premer pomnožita s 3,14.
Za izmero prave velikosti lahko uporabita tudi merilni trak, ki smo ga za vaju pripravili tukaj. Pomembno pri tem traku je, da preverite, če se popolnoma ujema z dolžino 10 cm.

Cirkon ali pravi diamant
Še najpreprostejši poročni prstani postanejo prestižni, če jih oplemenitimo s pravimi diamanti. Ti v nasprotju s cirkonom žarijo ne le nekaj let, temveč za vedno. Diamant je namreč najtrša snov na svetu, zato njegovega leska obraba nikoli ne načne. Večno bo žarel vama in še vajinim vnukom ter pravnukom. Briljant, najplemenitejši dragulj med dragulji, je simbol ljubezni, saj je večen kakor ljubezen sama.

Diamant – briljant
Briljant je diamant, ki je zbrušen tako, da ima najlepši lesk. Takšen način brusa se imenuje briljantni brus in ima 58 majhnih ploskev, ki omogočijo izjemen sijaj in maksimalen odboj svetlobe skozi vrh diamanta.

Možno tudi plačilo na obrokeZavedamo se, da so prstani, ki bodo dan za dnem spomin na najlepši dan v vajinem življenju, ena izmed večjih investicij. Zato smo se s Hranilnico Lon za naše stranke dogovorili za izjemne pogoje za obročno plačilo – do 36 obrokov. Z vsemi informacijami smo vama z veseljem na voljo tudi na telefonski številki 02 2515123. Število obrokov in željene prstane nam lahko pošljeta tudi na e-naslov info@spletna-zlatarna.si in poslali vama bomo natančen izračun. Več informacij o plačilu na obroke najdeta tukaj.

Dodatne informacije

Teža 8.5 g
Tip nakita

,

Material

Kamni

,

Kamen

,

Čistina

14 karat

Širina

5 mm

Debelina

1.5 mm

Dobavljivost

Prstane bosta prejela v roku 14 dni.

Na vrh strani
Dodano v košarico
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.