02 25 15 123 info@spletna-zlatarna.si

Poročni prstani 315

Na zalogi

Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, v kombinaciji izjemno priljubljenega “rose gold” zlata in kakovostnega materiala karbon. Velikost la...

Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, v kombinaciji izjemno priljubljenega “rose gold” zlata in kakovostnega materiala karbon. Velikost lahko enostavno izbereta zgoraj. Vsak par prstanov odraža našo ljubezen do tega, kar počnemo in več kot 45 letne izkušnje. Vsi izdelki so izjemno kakovostni in certificirani. Za prstana bosta prejela certifikat …

Preberi več

1.250,00 

Na zalogi

Brazplačna gravura na moškem prstanu
Brezplačna gravura na ženskem prstanu
Velikost moškega prstana
Velikost ženskega prstana
Cena izdelka
Cena dodatkov
Skupaj
Količina:

Opis

Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, v kombinaciji izjemno priljubljenega “rose gold” zlata in kakovostnega materiala karbon.

Velikost lahko enostavno izbereta zgoraj.

Vsak par prstanov odraža našo ljubezen do tega, kar počnemo in več kot 45 letne izkušnje. Vsi izdelki so izjemno kakovostni in certificirani.

Za prstana bosta prejela certifikat Zlatarn Holc o kakovosti in skladnosti.

Ženski prstan krasijo 3 diamanti

Lastnosti kamna
Briljanti 3 kamni skupna velikost 0.03 ct;
Barva: G-H;
Čistina: VS

Briljant je diamant, ki je zbrušen tako, da ima najlepši lesk. Takšen način brusa se imenuje briljantni brus in ima 58 majhnih ploskev, ki omogočijo izjemen sijaj in maksimalen odboj svetlobe skozi vrh diamanta.

Najcenejši, racionalen in varen nakup preko spleta
Raziskave kažejo, da so tisti, ki poročne prstane kupijo preko spleta, z izbiro bolj zadovoljni. Spletni kupci so namreč veliko bolj informirani. Splet tudi zagotavlja dovolj časa za tehtno, racionalno odločitev. 
V primeru, da se bosta zmotila pri velikosti, ju lahko v roku 14 dni vrnete in brezplačno vam bomo popravili mero. Pokličita nas in težavico bomo hitro rešili!

Nista prepričana o pravi velikosti prstana?
Če bosta upoštevala ta recept, se vama ni treba bati, da ne bi naročila prave številke. Recept pa je takšen:
1. Vzemita prstan, ki vama je popolnoma prav.
2. Izmerita notranji premer prstana.
3. Premer pomnožita s 3,14.
Za izmero prave velikosti lahko uporabita tudi merilni trak, ki smo ga za vaju pripravili tukaj. Pomembno pri tem traku je, da preverite, če se popolnoma ujema z dolžino 10 cm.

 

Možno tudi plačilo na obroke.

Zavedamo se, da so prstani, ki bodo dan za dnem spomin na najlepši dan v vajinem življenju, ena izmed večjih investicij. Zato smo se s Hranilnico Lon za naše stranke dogovorili za izjemne pogoje za obročno plačilo – do 36 obrokov. Z vsemi informacijami smo vama z veseljem na voljo tudi na telefonski številki 02 2515123. Število obrokov in željene prstane nam lahko pošljeta tudi na e-naslov info@spletna-zlatarna.si in poslali vama bomo natančen izračun. Več informacij o plačilu na obroke najdeta tukaj.

Dodatne informacije

Tip nakita

,

Material

Kamni

Kamen

Čistina

14 karat

Širina

7 mm

Dobavljivost

Prstane bosta prejela v roku 5 tednov.

Na vrh strani
Dodano v košarico
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.