02 25 15 123 info@spletna-zlatarna.si

Srebrni poročni prstani S 003

Na zalogi

Ugodna cena in najvišja kakovost. Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, iz najbolj kakovostnega 925 srebra, po velikostih, ki ju enostavno izbereta z...

Ugodna cena in najvišja kakovost. Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, iz najbolj kakovostnega 925 srebra, po velikostih, ki ju enostavno izbereta zgoraj. Vsak par prstanov odraža našo ljubezen do tega, kar počnemo in več kot 40 letne izkušnje. Izdelavo prstanov nam je zaupalo že več kot 6000 zadovoljnih parov, …

Preberi več

150,00 

Na zalogi

Velikost moškega prstana
Velikost ženskega prstana
Količina:

Opis

Ugodna cena in najvišja kakovost.
Prikazana cena VELJA ZA PAR. Prstana bomo naredili posebej za vaju, iz najbolj kakovostnega 925 srebra, po velikostih, ki ju enostavno izbereta zgoraj. Vsak par prstanov odraža našo ljubezen do tega, kar počnemo in več kot 40 letne izkušnje. Izdelavo prstanov nam je zaupalo že več kot 6000 zadovoljnih parov, kar dokazuje tudi certifikat za zaupanja vredno podjetje (SME 2012). Za prstana bosta prejela certifikat Zlatarn Holc o kakovosti in skladnosti.

Najcenejši, racionalen in varen nakup preko spleta
Raziskave kažejo, da so tisti, ki poročne prstane kupijo preko spleta, z izbiro bolj zadovoljni. Spletni kupci so namreč veliko bolj informirani. Splet tudi zagotavlja dovolj časa za tehtno, racionalno odločitev.
V primeru, da se bosta zmotila pri velikosti, ju lahko v roku 14 dni vrnete in brezplačno vam bomo popravili mero. Pokličita nas in težavico bomo hitro rešili!

Nista prepričana o pravi velikosti prstana?
Če bosta upoštevala ta recept, se vama ni treba bati, da ne bi naročila prave številke. Recept pa je takšen:
1. Vzemita prstan, ki vama je popolnoma prav.
2. Izmerita notranji premer prstana.
3. Premer pomnožita s 3,14.
Za izmero prave velikosti lahko uporabita tudi merilni trak, ki smo ga za vaju pripravili tukaj. Pomembno pri tem traku je, da preverite, če se popolnoma ujema z dolžino 10 cm.

Ugodna cena, a bolj občutljiv material
Prednost srebra je ugodna cena, žal pa imajo srebrni prstani v primerjavi s 14-kartnim zlatom tudi slabost:so bolj občutljivi. Srebro je namreč mahkejši material.

V primeru rednega nošenja, ob različnih aktivnostih, lahko na prstanih nastanejo risi.

 

Dodatne informacije

Tip nakita

,

Material

Kamen

Čistina

925

Širina

6,5 mm

Debelina

1,6 mm

Dobavljivost

Prstane bosta prejela v roku 14 dni.

Na vrh strani
Dodano v košarico
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.